Voor ouders

Omdat het belangrijk is dat de vorming en opvoeding van de kinderen thuis en op school zo veel mogelijk in lijn met elkaar zijn, vragen we van ouders om de grondslag van de school te ondertekenen en daarmee te onderschrijven.

Informatie over aanmelden en andere praktische zaken vindt u op de pagina ‘Praktische informatie’. Hier kunt u ook de schoolgids aanvragen.

Veel ouders zijn op vrijwillige basis bij de school betrokken. Zo wordt er geholpen bij het uitlenen van boeken, schoonmaak, luizencontrole, excursies, schoolreizen etc. Wilt u iets voor de school betekenen? Vraag naar de mogelijkheden!

13 maart 2024

Biddag

29 maart 2024

Goede vrijdag

1 april 2024

Tweede Paasdag

22 april 2024

Begin meivakantie

3 mei 2024

Einde meivakantie

Schoolinformatie

Op deze pagina vindt u alle informatie, documenten en formulieren met betrekking tot verlof, schoolgidsen etc.